SopNazin

Har inte haft tid till att skriva blogg och på så sätt uppdatera er om min misär. Men här kommer ett utdrag, enjoy!

Ikväll när jag kom hem från jobbet med ett leende på läpparna (jag slår faktiskt ett slag för mänskligheten när jag jobbar helg, nykter och redig,) (det stavas KARAKTÄR), så möttes jag av en färgglad lapp utanför min dörr med följande text: Våning två = En soptipp.
Klyftigare än Kitty Drew insåg jag kvickt att det var mitt berg utanför dörren som var den omskrivna soptippen, samt vem den lilla saten var som skrivit det.
Då jag förmodligen blir stämd om jag skriver ut hennes namn kallar jag henne rätt och slätt, kort och gott för "Sop Nazin".

SopNazin är en jävel som skriver och ritar bilder som hon sätter upp ÖVERALLT i mitt hus som handlar om sopor, natur, djur och EU. En extrem miljöpartist som agerar frilanserad sop spion!! Vore jag en ligist & finne skulle jag hoppa på henne på gatan och piska henne med en risbuske!! Jävlaidiotpuckotadigiröven!
DUMT när jag är en utsliten bimbo med ett redan snaskigt uppbokat liv. DUMT!
Jag är så upprörd. Det är ju sånt här som får människor att bli bittra!! När saker och ting inte är normalt. Vem faan tar sig tid till att rita färggranna tykna budskap? Vem??!

I alla fall så blev jag lite "upprörd", så jag slängde ihop några fler soppåsar, valsade ut i korridoren med ett tandradsleende på läpparna, och byggde på mitt berg.


Eftersom att det ändå är deppigt läge så kan jag ju känna att jag kan avslöja lite smaskiga detaljer om mitt liv ( som även på ett enkelt sätt förklarar hur man får "respekt på gatan")

*¨* Jag duschar mer än gärna till Dj White - Var ligger landet där man böjer bananerna, och sjunger med för kung och fosterland. Sedan skäms jag för att mina grannar kanske hört mitt låtval och tycker jag är sådär O-YO så då drar jag på någon gangster *blingbling* hiphop som har med ord som: Mord, vapen och blod i sig och återfår i samma veva min gangster status.

 

Nu ska jag sätta på mig kläder från barnarbetare i Kronogården.
// Tove

(Alla veganer, extrem-sop-nazins, djurrättsaktivister och andra Tove-hatare hänvisas vänligen att skicka era hatmail till denna blogg)


Kommentarer
Postat av: Anonym

det e inte kul faktiskt med sopor utanför ens dörr, även om det är ens jävla grannar, men det är bara min åsikt

2009-08-22 @ 22:50:19
Postat av: sädeskronan hahahaha

tjo tove ;) hade ingen aning att du hade blogg ;) , nice, du skriver intressant ;))

2009-08-22 @ 22:58:25
Postat av: Linda

haha, jobbigt läge det där med soporna..men hon kanske är en sopa själv..man dras ju till liksinnade :D haha. lycka till med eran grannfejd :D

2009-08-28 @ 19:43:28
URL: http://melly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0