Ät mig

Senaste tiden har jag ägnat mig åt diverse kriminaliteter. För att nämna ett axplock så har jag laddat ner filmer, samt slängt osorterade sopor.
Kan tänka mig att polisen kommer storma in här när som helst och slå sönder dörren med en större variant av en slägga, och att det kommer komma inspringande 10 SWAT klädda män som skriker STILLLLLLLL! HANDS UP!! Var så säkra.

Uppföljningen mellan mig och sopnazin och soporna, är att hon skrivit ett antal fler lappar som en lite spädgris riktade till mig om att det är mitt fel att det är drivor av  sopor.
Ser jag ut som en Skit-unge?
En som konsumerar sådana ofantliga mängder sopor så det blir fullt i dessa 4 utställda tunnor? Tydligen.
Jag vågar knappt numera sätta min fot utanför dörren. Hon har ju nosat upp (då pga mitt sopmissbruk) vilken våning samt lägenhet jag bor på, och när jag minst anar häller hon ut diverse gamla lyxigheter utanför min dörr.

Som grädde på moset har mitt kära Big Bimbo slott förvandlats till en krigszon, det är blod överallt, och min ruta har blivit sönderskjuten.

 Så, som ni förstår har jag varit sugen på att gå och köpa snuskigt mycket från systemet och vara odräglig som är en utav mina bästa egenskaper.
(OBS: Jag är en MYYYYYCKET trevlig människa de flesta timmarna om dygnet)

Jag har ingen lust att vara en praktisk idélösare som använder sig av det sunda förnuftet.
Dagens uppdrag är därför att skicka efter en skottsäker outfit, samt beväpna mig upp till tänderna.

Nu ska jag endast vara verksam som en liten bittergris
/T


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0